Active Campaign 10 daagse

N

In 10 dagen jouw Active Campaign (Mailblue / Mailtribe) account inrichten

N

Alles leren over tags, tracking en meer

N

Leer hoe je een campagne opzet met onder andere segmentatie

N

Leer hoe je een automation op moet zetten

N

Video’s + foto’s als lesmateriaal

N

E-book met opdrachten

N

Bonus: Handleiding technische kennis Active Campaign in PDF

WAT GA JE BEREIKEN?

Inhoud van de cursus

U

Dag 1: Waar vind ik alles in Active Campaign?

Active Campaign heeft zoveel functies dat het soms even zoeken is. In deze module geef ik je een rondleiding en laat je de belangrijkste aspecten zien. Ook stellen we gelijk je domein verificatie in zodat je minder vaak in de spam gaat komen.

Dag 2: Hoe maak je een nieuwsbrief / campagne?

Jouw mailinglijst bereiken doe je door mails te sturen. Active Campaign heeft veel verschillende opties voor het versturen van een nieuwsbrief, dus in deze module gaan we samen aan de slag met het opbouwen van zo’n nieuwsbrief. Ik geef je tips waar je op moet letten. 

Dag 3: Manage jouw contacten

Contacten toevoegen, importeren, ordenen en opschonen is mega belangrijk. Ik leer je stap voor stap hoe je dat kunt doen en hoe je alle waardevolle info behoudt en managed. In jouw contacten en lijsten zit hele waardevolle informatie. 

Dag 4: Tags gebruiken. Leer hoe je dat goed doet

De tags/ labels in Active Campaign zijn mijn meest favoriete onderdeel in het systeem. Door dit goed in te zetten, krijg je zoveel mega waardevolle informatie waar je mega slim (en geautomatiseerd) gebruik van kan maken. Met een goede tag strategie hoef jij nooit meer bang te zijn je ideale klant te spammen.

Dag 5: Automatiseringen

De automatiseringen functie in Active Campaign is je geld dubbel en dwars waard. Dit werkt zo goed en simpel dat het eigenlijk je digitale assistent kan zijn. Met n goede automatisering krijgt jouw (ideale) klant op het juiste moment een e-mail. Je schrijft de mail 1 keer en dan maakt het niet uit of er 1 of 100 mensen doorheen gaan.

Dag 6: De mooiste inschrijfpagina's voor jouw weggever

Je wilt natuurlijk je lijst laten groeien. Dit doe je onder andere door het werken met een gratis weggever. Deze zet je op je site en daar kan jouw ideale klant deze aanvragen. Dit doe je met een opt-in formulier. Lukt het niet om een formulier om je website te plaatsen? Dan heeft Active Campaign tegenwoordig ook een te gekke webpagina functie waar je hele mooie landingspagina’s mee maakt. 

Dag 7: Hoe analyseer je de statistieken?

Analyseren en optimaliseren. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen als funnel expert. En we gaan het niet hebben over de strategie van funnels in deze training, maar hoe je je mails + automations moet analyseren is wel mega belangrijk. Ik laat je zien naar welke cijfers je kunt kijken en geef je de richtlijnen wat goed en slecht is.

Dag 8. Woocommerce, Webinargeek Zapier & meer. Koppel AC aan jouw favo tools voor meer vrijheid

Active Campaign is zo’n bekend systeem dat je het bijna aan al je tools kan koppelen zodat je alle processen kunt automatiseren. Hoe gaaf is het als je direct na je bestelling een persoonlijke mail krijgt of als jouw webinar klaar is, dat direct de salesmail word verzonden naar je kijkers.

Dag 9. De Active Campaign tips en handige functies

Wil jij leren hoe je het tracking systeem op je website handig kunt gebruiken of leren over de chatfunctie voor op je website. In deze module leer ik je daar alles over. Ook deel ik een paar plus (pakket) features die mega waardevol zijn

Dag 10. Je account netjes en actief houden.

Wat heb je aan 5.000 contacten als maar 20% je mails opent. Opschonen word vaak vergeten, maar is mega belangrijk voor je deliverability score. Want er bijna niemand je mail opent, denken de mailsystemen dat het niet waardevol is en plaatsen je sneller in de spambox. Dus opschonen die handel. Plek maken voor mensen die wel iets bij je willen kopen;)

Bonus: Handleiding technische kennis Active Campaign in PDF

Deze te gekke bonus is mega waardevol! Je bent niet altijd in de gelegenheid om een video te bekijken. Deze pdf kun je bijvoorbeeld op je telefoon downloaden en kun je even snel de handleiding erbij zoeken hoe je ook alweer iets moet doen.  

Deze training is voor

Vrouwelijke ondernemers die meer en beter gebruik wilt maken van Active Campaign / Mailblue / Mailtribe. Wil je weten hoe je campagnes moet inrichten, goede automations moet bouwen, slim je tags inregel en waardevolle data kan verzamelen. Dan is deze cursus voor jou.

 

Deze training is NIET voor

Als je alleen af en toe een simpele nieuwsbrief wilt versturen en niets met automations en data verzamelen wilt doen. Active Campaign is een betaald systeem en staat bekend om zijn geweldige functies. Maar ook niet voor mensen die al weten hoe Active Campaign werkt en meer willen leren over funnels. Daarvoor komt nog een andere training binnenkort online en kun je bij mij terecht in mijn Funnel Strategie & Optimalisatie traject.

Active Campaign 10 daagse

N

In 10 dagen jouw Active Campaign (Mailblue / Mailtribe) account inrichten

N

Alles leren over tags, tracking en meer

N

Leer hoe je een campagne opzet met onder andere segmentatie

N

Leer hoe je een automation op moet zetten

N

Video’s + foto’s als lesmateriaal

N

E-book met opdrachten

N

Handleiding technische kennis Active Campaign in PDF

De investering voor deze training is

€ 57,- excl. btw

 

(Betalen in 2 termijnen is ook mogelijk)

Dit is voor iedereen die wilt groeien met e-mailmarketing. Van coach tot een webshop. Jij leert hoe je Active Campaign/Mailblue/Mailtribe het beste voor jouw bedrijf kunt inzetten.

Hieronder lees je wat deelnemers van de oude versie van de Active Campaign cursus zeggen:

Ik ben overgestapt van Mailchimp naar ActiveCampaign. Op zich had ik alles wel zelf kunnen uitzoeken, maar ik ben blij dat ik de cursus van Lynn heb gekocht. Ik kon gewoon de stappen uitvoeren en hoefde niet meer na te denken over wat de beste volgorde was. Kon ook niks vergeten. De structuur is duidelijk en ze legt de handelingen duidelijk uit in de video’s. Een aanrader als je ook wilt starten met ActiveCampaign. 

Debbie

Investeren in een programma vind ik altijd spannend, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! ­­De cursus is enorm praktisch. Stap voor stap laat Lynn je kennismaken met Active Campain. Door de cursus heb ik verschillende onderdelen binnen mijn bedrijf kunnen automatiseren. Zo krijgen mensen die een ticket voor een workshop via mijn website kopen direct de juiste mail en kan ik verschillende funnels bouwen. Het automatiseren van processen scheelt mij enorm veel werk, waardoor ik mij kan richten op de dingen die er voor mij echt toe doen: het trainen en coachen van vrouwen naar meer rust, focus en energie in hun leven.

Nienke

Ik ben overgestapt van Mailchimp naar Mail Blue, wat heeft dit programma
oneindig veel mogelijkheden. De Active Campaign cursus van
Salesfunnelgirl maakt je wegwijs in dit uitgebreide programma. Zonder
deze cursus had ik niet gesnapt wat ik nu weet. En weet je het even niet
meer? Dan kijk je gewoon even terug in de academie. Lynn, bedankt!

Ramona

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen met deze 10 daagse?

Na aanmelding krijg je direct toegang tot module 1 en kunt meteen starten. 

Hoe volg ik het programma?

Je krijgt 10 dagen elke dag een e-mail met een korte uitleg wat je die dag leert en de link naar de online leeromgeving. In de online leeromgeving staat de 10 modules voor je klaar.

Moet ik al een Active Campaign / Mailblue / Mailtribe account hebben?

Hoeft niet per se. In de training leg ik ook uit hoe je een account kunt aanmaken.

Ik heb Mailblue en geen Active Campaign. Kan ik deze training dan ook volgen?

Mailblue is Active Campaign maar dan met een ander kleurtje. Daar zitten Nederlandse resellers tussen, maar is in de basis gewoon hetzelfde.

Kan ik vragen stellen bij deze training?

Nee, het is echt een DIY training. Je kunt mij altijd wel mailen als je iets mist of ergens echt niet uitkomt. Dan kijk ik of ik een video / uitleg kan toevoegen aan de training.

Leer ik ook funnels bouwen?

Nee, deze training is echt gericht op het systeem Active Campaign / Mailblue / Mailtribe. Je leert uiteraard wel hoe je hem technisch kunt bouwen. Maar qua strategie en opbouw verwijs ik je graag door naar mijn online training ‘Automatisch verkopen‘.