GA DEZE ZOMER MET MIJ AAN DE SLAG OM IN Q4 TE KNALLEN MET JE FUNNELS

Wil jij deze zomer leren hoe je slim gebruikt maakt van jouw funnels waardoor je consistent je online programma gaat verkopen zodat je een passief inkomen creëert en je een vrije agenda krijgt.

Automatisch verkopen
Summer School

Het converterend maken van je funnel hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, als je maar aan de juiste knoppen gaat draaien.

In de automatisch verkopen summer school leer ik jou deze stappen. Ik geef jou mijn kennis hoe jij je funnels winstgevend kunt inrichten zodat jij passief inkomen gaat verdienen en van Q4 een knallend succes gaat maken.

We starten 7 augustus

HET LUKT JE MAAR NIET OM CONSISTENT TE VERKOPEN UIT JE MAILINGLIJST

E-mailmarketing is niet nieuw voor je, maar het lukt je maar niet om je online programma te verlopen aan je mailinglijst. Je geeft veel geld uit aan advertenties zodat je weggever word aangevraagd, maar er komt amper omzet uit je funnel. En als er dan eens iemand reageert, dan willen ze vaak 1-op-1 met je werken.  Je snapt niet waarom je je online programma niet verkocht krijgt. Komen er verkeerde mensen via de adverenties binnen die niet jouw ideale klant zijn? Het maakt je onzeker, omdat je niet weet wat er verkeerd gaat. Uit frustratie zet je dan weer de advertenties uit, maar dan weet je al helemaal zeker dat je geen online programma gaat verkopen. 

Misschien herken je dit wel:

Z

Je agenda loopt elke dag over en je ligt ’s avonds uitgeput op de bank. Je wil wel groeien in omzet, maar je wil niet nóg meer van jouw kostbare 1-op-1 tijd aan klanten besteden. Je hebt een geweldig online programma waar je ze ook mee kunt helpen, maar die ligt nu op de plank te verstoffen

Z

Je hebt heel veel tijd en moeite gestoken in het opzetten van een emailfunnel. Het “goud” zou in je mailinglijst moeten zitten… maar waar dan? Bij jou komen er in ieder geval nog veel te weinig klanten uit.

Z

Je ziet door de bomen het bos niet meer waar je moet beginnen om ervoor te zorgen dat er wél klanten uit je funnel komen. Het kost je uren tijd, maar het levert je veel te weinig omzet op.

Z

Je weet dat je je funnel eigenlijk zou moeten optimaliseren, maar je bent helemaal niet technisch en je hebt geen idee wat de cijfers inhouden.

Je verlangt er gewoon naar dat je online programma consistent verkocht gaat worden zodat het geld gaat opleveren. Daardoor hoef je minder 1-op-1 klanten te helpen.  Anders blijft je agenda maar bomvol met taken die je geen energie geven

Terwijl jij al kostbare tijd en energie blijft stoppen in het zelf verbeteren van je funnel, stapt jouw ideale klant bij iemand anders in haar online programma

Verlang jij naar:

Z

Je wil je funnel optimaliseren, zodat je wekelijks wordt verrast door de Mollie- meldingen. Weer een nieuwe klant, die je online programma heeft gekocht!

Z

Je wil begrijpen hoe je beter kunt sturen op je cijfers, zodat je vooraf al kunt berekenen hoeveel omzet je maandelijks kunt verwachten. En wat je nodig hebt aan advertentiekosten om nog verder op te schalen.

Z

Je wil je funnel zo inrichten dat hij automatisch je ideale klant naar jouw aanbod stuurt op het juiste moment. Hierdoor hoef jij niet continue zelf mailtjes te sturen en zit zorgt ervoor dat jij meer vrije tijd met je gezin hebt.

Z

Je wilt je processen automatiseren waardoor alles aan elkaar is gekoppeld. Als jouw klant een programma bij je heeft gekocht, krijgt deze persoon meteen alle informatie zodat ze meteen kunnen starten of al kunnen inloggen in je omgeving voor meer informatie.

Wat leer je in de training ‘Automatisch verkopen’

In de training leer ik je alles over het optimaliseren van je funnel zodat je consistent je online programma gaat verkopen. Ik leer je hoe je slimmer moet werken in plaats van harder.

Dit is wat je krijgt:

Funnel

Waarom werkt jouw funnel niet? In deze module leer je de belangrijkste elementen van een funnel en gaan we kijken wat er mist waardoor er geen klanten uitkomen. Ligt het aan de opbouw, de teksten, ideale klant of je aanbod? Na deze module weet je waar het aan ligt.

Optimaliseren

Als je weet waar het probleem zit, dan gaan we aan de slag met het optimaliseren. Welke aanpassingen moet je doen aan je huidige funnel zodat het je wel consistent verkopen op gaat leveren waardoor de mollie mailtjes binnen blijven stromen

Cijfers begrijpen

Know your numbers! Wie weet doet jouw funnel het wel super goed, maar heb jij het gevoel van niet. In deze module gaan we kijken naar de cijfers mbt funnels. Hoe is jouw openingspercentage en wat betaal jij voor facebook advertenties? Hoe zorg je ervoor dat je je advertentie kosten weer terug gaat verdienen?

Segmenteren

Niet meer bang te hoeven zijn om een potentiële klant een verkeerde mail te sturen. Dat is de kracht van goed segmenteren. Met behulp van een goed tag systeem stuur je geen verkeerde mails meer, maar kan je je funnels nog beter automatiseren en voor je laten werken zodat je meer online programma’s gaan verkopen

Processen automatiseren

Om meer gemak te ervaren is het slim om je processen te automatiseren, zodat bepaalde acties niet afhankelijk zijn van jouw aanwezigheid. In deze module leer je hoe je diverse andere systemen koppelt aan jouw mailsysteem zodat je meer vrijheid gaat ervaren

High end

Een high end product verkopen via alleen een funnel is moeilijker, maar niet onmogelijk. Hoe duurder het product, hoe meer een potentiële klant nodig heeft om dat koopbesluit te kunnen maken.  In deze module neem ik je stap voor stap mee welke routes je dan kunt afleggen.

Wat krijg je als je meedoet met de Automatisch Verkopen Summer School?

6 (live) modules waarin ik je stap voor stap meeneem in het proces van je funnels optimaliseren zodat je consistent je programma gaat verkopen

Aan de hand van praktische video’s EN opdrachten stimuleer ik je dat je er echt mee aan de slag gaat. Door het te doen begrijp je dingen sneller. Ik laat je zien hoe het moet en nodig je uit om er echt zelf ook direct mee aan de slag te gaan.

Live groepssesies waarin je van mij leert en mij vragen mag stellen via zoom

3 extra’s Q&A’s waarbij je mij vragen mag stellen over alle modules

3 maanden toegang tot een besloten Facebook groep waar je vragen kunt stellen en kunt sparren met de andere deelnemers

Een jaar lang toegang tot alle content zodat je alles onbeperkt terug kunt kijken

Na de training ‘Automatisch verkopen’ heb jij:

Een werkende funnel die jou wekelijkse mollie-mailtjes oplevert, omdat je weer een programma hebt verkocht

Jouw e-mailsysteem zo ingeregeld dat het eigenlijk een digitale assistent is. Je hebt de processen zo ingesteld dat het automatisch doorloopt, waardoor jij niet continue achter je laptop hoeft te zitten

Een passief inkomen waardoor je je agenda niet meer vol hoeft te plannen met 1-op-1 klanten, maar vrij kunt zijn om leuke dingen met je kinderen te doen

De kennis dat je snel in de gaten hebt wanneer er iets veranderd binnen je funnel en de funnel snel kunt optimaliseren zodat de aanmeldingen binnen blijven komen

een goedlopend online programma waar je heel veel klanten mee kunt gaan helpen. Jij leeft jouw missie en dat geeft je een gelukkig gevoel

Automatisch Verkopen

Summer school

6 live modules

Extra aanvullende informatie in online leeromgeving

3 Q&A’s

Facebookgroep

€ 597,-

€ 397,-

Betalen in 2 of 4 termijnen ook mogelijk

Automatisch Verkopen

Summer school
+ coaching

6 live modules

Extra aanvullende informatie in online leeromgeving

3 Q&A’s

Facebookgroep

2 sessies van 1 uur met Lynn

€ 797,-

€ 597,-

Betalen in 2 of 4 termijnen ook mogelijk

* 5 plekken beschikbaar * 

“IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT”

Walt Disney

Ik help ambitieuze vrouwelijke business & health coaches met een online bedrijf om automatisch hun online programma of traject te verkopen via een funnel. Zodat je een continue klantenstroom creëert en slimmer gaat werken in plaats van harder zodat je een passief inkomen gaat genereren en ruimte in je agenda creëert zodat je meer tijd overhoud voor je gezin en zichzelf.

Inmiddels heb ik meer dan 40 onderneemsters mogen helpen met het bouwen van hun funnel.

Hi, Ik ben Lynn van der Meer, 35 jaar en ben sinds 2013 ondernemer.

Ik combineer mijn technische kennis, mijn strategisch inzicht en mijn talent om mee te denken over de inhoud dat voor veel mensen hoofdpijn zorgt. Ik vind het oprecht jammer dat veel ondernemers te weinig aandacht besteden aan hun funnel, waardoor zij nog veel omzet laten liggen. Terwijl zij via deze weg op een automatische manier klanten aan kunnen trekken, zonder dat zij hier veel tijd voor nodig hebben.

Ik leef ik mijn droomleven en werk ik maar 30 uur per week. Ik ben slimmer gaan ondernemen waardoor ik nu meer tijd heb voor mijn man Hans en zoontje Chase.

Lynn van der Meer

Veelgestelde vragen

Ik ga deze zomer op vakantie. Kan ik dan wel mee doen?

Jazeker! De sessies worden live via zoom gegeven, maar worden na de sessie meteen in de online leeromgeving gezet zodat jij hem dan terug kunt kijken. De 3 Q&A’s worden verspreid over de 3 maanden en tijdens de Q&A’s mag je mij over alle modules vragen stellen en uiteraard kun je tussendoor in de Facebook groep vragen stellen.

Moet ik deze investering wel doen?

Je moet niets! maar je kunt jezelf ook afvragen wat er gebeurd als je de investering niet doet. Hoe lang blijf je zelf puzzelen totdat het gaat lukken om je online programma consistent te verkopen?

Ik heb niet zoveel tijd. Is het dan wel nuttig om mee te doen?

Consistent je online programma verkopen waardoor er een passief inkomen binnenkomt waardoor jij leuke dingen kunt doen met je gezin, klinkt toch als iets waar je wel tijd voor vrij wilt maken? Vraag jezelf af wat het je kost als je er geen tijd vrij voor wilt maken. En het is spannend om even wat minder andere opdrachten te doen, maar een kleine investering, brengt je zoveel meer.

Voor wie is deze training?

Voor coaches, trainers, online marketeers, VA’s en webshop eigenaren. Twijfel je of het iets voor je is? Mail me dan op lynn@salesfunnelgirl.nl en dan kijk ik met je mee.

Kan ik dit niet zelf leren?

Jazeker kan je dit zelf leren. Door heel veel te oefenen en dingen uit te testen kom je ook tot hetzelfde niveau. Alleen heb ik alles al uitgetest en deel mijn kennis heel graag met jou zodat jij het sneller door hebt en er niet 6 jaar over hoeft te doen om tot dit niveau te komen.

Moet ik al met Active Campaign / Mailblue werken?

In principe niet. Aan de hand van de video’s kun je er direct mee starten en het gelijk goed inrichten.

Ik heb al een funnel. Is deze training dan geschikt voor mij?

Haal jij nog niet genoeg verkopen uit je funnel? Dan is deze training zeker iets voor jou. Ik help jou om je funnel weer winstgevende te maken

Heb je andere vragen?

Stuur dan gerust een mail naar lynn@salesfunnelgirl.nl

Doe je mee? Ik heb er zin in om samen met jou aan de slag te gaan.