Eindelijk tijd voor de belangrijke dingen doordat je de juiste tools en systemen gebruikt.

Er gaat zoveel tijd zitten in het sturen van mailtjes & facturen, je weggever funnel fine-tunen omdat het niet loopt, het uitschrijven van je nieuwe funnel en het uitzoeken welke tools je moet gebruiken voor dat te gekke programma wat jij hebt verzonnen. Al deze tijd wil je veel liever anders invullen. Bijvoorbeeld een heerlijke middag weg met je gezin of een boek zitten lezen met een muntthee en een reep pure chocola. Gewoon omdat het kan én je bedrijf eindelijk zo is ingericht dat dat kan.

Herken jij je hier in?

👉🏻 Is jouw funnel plan one big mess?

👉🏻 Blijf je maar twijfelen over jouw funnel opbouw?

👉🏻 Wil je het één en ander optimaliseren, maar twijfel je over welke tools bij jouw business passen?

Dan is brainstormen met mij de oplossing.

In een uur geef ik jou die boost die je nodig hebt om door te kunnen pakken. Je weet nu wat je wilt/moet weten en kan vanuit de brainstormsessies je ideeën omzetten in acties en meteen in je agenda plannen.

De brainstormsessie kan je helpen met oplossingen en suggesties voor bijvoorbeeld:

Je komt niet helemaal uit de opbouw van je funnel en wilt graag dat er iemand even met jou mee kijkt en dat we samen een goede opbouw in elkaar zetten, zodat jij sneller je ideale klant koopklaar kan maken en de personen die niet bij jou passen en nooit iets bij jou gaan kopen afstoot. 

Je twijfelt of je wel met de juiste systemen werkt en zou samen willen kijken hoe je het één en ander kunt optimaliseren, want nog meer automatiseren betekent nog meer tijd om leuke dingen met je gezin te gaan doen.

Je weet niet wat de volgende stap is die je moet zitten op het gebied van je funnels & je aanbod

Je wilt even samen met iemand naar je weggever kijken om te kijken of hij goed is opgebouwd

Je wilt iets aanbieden na je weggever, maar komt er zelf niet helemaal uit wat de juiste stap is

HOE GAAN WE DIT DOEN?

1. Plan de sessie

Plan via de knop hieronder je brainstormsessie in op jouw gewenste tijdstip. Je kunt daarna meteen de sessie betalen.

Na betaling ontvang je van mij een mail met een vragenlijst. Zo kan ik de sessie het beste voorbereiden.

2. De sessie

In 1 uur tijd gaan we samen brainstormen. Ik ga alle tips en suggesties die ik heb voorbereid aan de hand van de vragenlijst met je delen. Uiteraard kan je tijdens de sessie ook nog vragen stellen.

3. Aan de slag

Na de sessie heb je de opname en alle ideeën en tips die je van mij hebt gekregen. Je kunt nu aan de slag met alles implementeren. 

Wil je alles implementeren, maar heb je daarna totaal geen idee hoe je alles aan moet pakken. Daar kan ik je bij helpen en daar kunnen we het uiteraard over hebben. 

Dit krijg je:

Een uur lang al mijn ideeën en oplossingen voor jouw probleem. Ik geef je tips en adviezen waar jij direct mee aan de slag kan gaan. 

Een stap naar snelle actie. Geen lang traject voor waar je nu tegenaanloop. Nee, we gaan een uurtje zoomen en aan de hand van de ingevulde vragenlijst geeft ik jou meteen een stappenplan mee hoe jij jouw probleem kunt fixen

Toegang tot de opname. Jij kunt de opname opslaan op je computer en later nog een keer terugkijken. Zo hoef je tussendoor niet heel snel alles mee te schrijven, maar kan je later nog een keer alles terugkijken en al je acties uitschrijven.

Vraag de brainstormsessie direct aan! 

 

€ 97,- excl btw