Efficiënt je funnel bouwen

 In 1 uur van stoppen met uitstellen naar mega efficiënt je funnel bouwen en inrichten

Bouw in minder tijd je funnel en

start met het verzamelen van e-mailadressen

Je weet dat je aan de slag moet gaan met het neerzetten van je funnel. Dat je je leads moet meenemen op die klantreis zodat ze sneller een aankoop besluit kunnen nemen. Maar je blijft het elke keer vooruit schuiven. Waar moet je beginnen? Voor de focus denk je dat het slim is om gelijk in je mailprogramma te mailen te typen, maar alle opties duizelen je zodat je nooit tot dat mailtje typen aankomt.

HET BOUWEN VAN JE FUNNEL KOST JE NU GEWOON TEVEEL TIJD OMDAT JE HET MAAR BLIJFT UITSTELLEN

 

Je wilt graag meer efficient je funnel bouwen. Gewoon weten wat je moet doen en hoe je dat het slimste kunt doen zodat je funnel zo snel mogelijk online staat en je leads aan kunt trekken. Dat optimaliseren komt later wel. Je wilt een plan hebben met focus zodat het één geheel word en je niet met losse flodders gaat schieten. Je wilt dat je funnel omzet op gaat leveren en jou gaat helpen bij het realiseren van een consistent inkomen.

Mijn klanten over samenwerken met mij:

Ik volgde Lynn al een tijdje op Instagram omdat ze zoveel kennis heeft van o.a. funnels. De samenwerking verliep soepel en prettig. Ze heeft zoveel kennis, overziet het grote geheel, denkt mee en is heel prettig om mee samen te werken. Dus mocht je nog twijfelen om Lynn in te schakelen, niet meer doen want het is zeker een aanrader.

Anja Zerrouk

Ik ben overgestapt van Mailchimp naar ActiveCampaign. Op zich had ik alles wel zelf kunnen uitzoeken, maar ik ben blij dat ik de cursus van Lynn heb gekocht. Ik kon gewoon de stappen uitvoeren en hoefde niet meer na te denken over wat de beste volgorde was. Kon ook niks vergeten. De structuur is duidelijk en ze legt de handelingen duidelijk uit in de video’s. 

Debbie

Investeren in een programma vind ik altijd spannend, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! ­­De cursus is enorm praktisch. Stap voor stap laat Lynn je kennismaken met Active Campain. 

Nienke Hers

Vaak stellen we het bouwen van een funnel uit, omdat we allemaal stemmetjes in ons hoofd hebben. Ik wil ze niet spammen. Wat als het niet waardevol is. Wat als ik teveel weggeef en ze niet koop. Wat moet er in de funnel. Kan ik al meteen iets verkopen. Hoe regel ik dat technisch in. Door al die vragen continue af te spelen in je hoofd, blijf je het maar uitstellen. Maar door met een systeem te werken en te denken dat je met je funnel JUIST de juiste leads gaat bereiken, kom je veel sneller in actie.

Ik vind dat het bouwen van je funnel echt geen uren/dagen hoeft te duren. Jouw tijd hoort te zitten in het opvolgen van die leads. In mensen die vanuit jouw funnel je low end kopen. In de mensen die een gratis gesprek aanvragen. In de mensen die zich aanmelden voor jouw gratis webinar. Niet in 100 verschillende pogingen om een zo’n perfect mogelijke funnel te bouwen voor je business. Je funnel hoeft niet perfect te zijn en zal ook nooit perfect worden.

Ik deel mijn funnel systeem met jou waardoor ik altijd genoeg inspiratie heb voor mijn eigen funnels maar ook die voor klanten en waardoor je zo’n weinig mogelijk tijd ermee bezig bent. Speciaal voor ondernemers die weten dat ze echt funnels moeten inzetten om het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken waardoor er meer tijd over blijft om echt klanten binnen te halen.

De workflow en het systeem wat ik in dit uur laat zien, is ter waarde van minstens 499,-. Jij kan het nu tijdelijk kopen voor 27,-

En ik snap het. Voor mijn eerste funnels was ik soms ook dagen/weken kwijt.

Bleef ik het maar perfectioneren en uitstellen. Of ik werkte per mailtje en maakte de funnel nooit af, want ja…wat is dan de 2e stap?

Nu heb ik inmiddels honderden funnels gebouwd en werk ik met een productief systeem. Voor mijzelf en voor mijn klanten.

Waardoor een complete funnel er in principe binnen 1 dag kan staan en jij direct kan beginnen met je leads verzamelen. Ik ben er mega enthousiast over en wil dit heel graag met jou delen.

Het liefste zet je je funnel gelijk goed neer en verlies je geen waardevolle tijd waarop je ook je lijst kon laten groeien. 

Wat gaan we doen?

Masterclass

In een masterclass van 90 minuten deel ik mijn systeem met jou hoe je zo effectief mogelijk je funnel kunt bouwen zodat je snel aan de groei van je e-maillijst kunt werken. Ik laat zien hoe ik het doe en hoe jij het kunt implementeren in je eigen business.

Downloads

Na de masterclass ontvang je van mij de templates waarmee ik werk zodat je er zelf ook mee aan de slag kan gaan. Ook krijg je enkele exports die je direct in ActiveCampaign/Mailblue kunt implementeren.

Onbeperkt terugkijken

Je kunt de opname onbeperkt terugkijken.

Investering

De masterclass is ter waarde van minstens €499,-,

maar jij bent erbij voor maar €27,- (ex btw).

Na de masterclass ‘Efficiënt je funnel bouwen’:

Heb je een systeem waarmee je effectiëf je funnel(s) kunt bouwen zonder teveel tijd te verliezen waardoor je sneller leads kunt gaan verzamelen

Heb je een duidelijk overzicht van je funnel en weet je waar wat staat

Heb je een goed gevoel over je funnel en de belangrijkste elementen zijn zodat je funnel live kan

Heb je een systeem om zo effectief mogelijk je teksten te schrijven

Weet je hoe je gemakkelijk je funnel kunt implementeren in ActiveCampaign/Mailblue

Veel gestelde vragen