Online masterclass

Verkoop je online programma

Op 6 januari leer ik jou hoe je jouw e-mailmarketing zo gaat inzetten zodat je een passief inkomen creëert en je een vrije agenda krijgt.

HET LUKT JE MAAR NIET OM CONSISTENT TE VERKOPEN UIT JE MAILINGLIJST

E-mailmarketing is niet nieuw voor je, maar het lukt je maar niet om je online programma te verlopen aan je mailinglijst. Je geeft veel geld uit aan advertenties zodat je weggever word aangevraagd, maar er komt amper omzet uit je funnel. En als er dan eens iemand reageert, dan willen ze vaak 1-op-1 met je werken.  Je snapt niet waarom je je online programma niet verkocht krijgt. Komen er verkeerde mensen via de adverenties binnen die niet jouw ideale klant zijn? Het maakt je onzeker, omdat je niet weet wat er verkeerd gaat. Uit frustratie zet je dan weer de advertenties uit, maar dan weet je al helemaal zeker dat je geen online programma gaat verkopen. 

Misschien herken je dit wel:

Z

Je agenda loopt elke dag over en je ligt ’s avonds uitgeput op de bank. Je wil wel groeien in omzet, maar je wil niet nóg meer van jouw kostbare 1-op-1 tijd aan klanten besteden. Je hebt een geweldig online programma waar je ze ook mee kunt helpen, maar die ligt nu op de plank te verstoffen

Z

Je hebt heel veel tijd en moeite gestoken in het opzetten van een emailfunnel. Het “goud” zou in je mailinglijst moeten zitten… maar waar dan? Bij jou komen er in ieder geval nog veel te weinig klanten uit.

Z

Je ziet door de bomen het bos niet meer waar je moet beginnen om ervoor te zorgen dat er wél klanten uit je funnel komen. Het kost je uren tijd, maar het levert je veel te weinig omzet op.

Z

Je weet dat je je funnel eigenlijk zou moeten optimaliseren, maar je bent helemaal niet technisch en je hebt geen idee wat de cijfers inhouden.

Je verlangt er gewoon naar dat je online programma consistent verkocht gaat worden zodat het geld gaat opleveren. Daardoor hoef je minder 1-op-1 klanten te helpen.  Anders blijft je agenda maar bomvol met taken die je geen energie geven

Terwijl jij al kostbare tijd en energie blijft stoppen in het zelf verbeteren van je funnel, stapt jouw ideale klant bij iemand anders in haar online programma

Verlang jij naar:

Z

Je wil je funnel optimaliseren, zodat je wekelijks wordt verrast door de Mollie- meldingen. Weer een nieuwe klant, die je online programma heeft gekocht!

Z

Je wil begrijpen hoe je beter kunt sturen op je cijfers, zodat je vooraf al kunt berekenen hoeveel omzet je maandelijks kunt verwachten. En wat je nodig hebt aan advertentiekosten om nog verder op te schalen.

Z

Je wil je funnel zo inrichten dat hij automatisch je ideale klant naar jouw aanbod stuurt op het juiste moment. Hierdoor hoef jij niet continue zelf mailtjes te sturen en zit zorgt ervoor dat jij meer vrije tijd met je gezin hebt.

Z

Je wilt je processen automatiseren waardoor alles aan elkaar is gekoppeld. Als jouw klant een programma bij je heeft gekocht, krijgt deze persoon meteen alle informatie zodat ze meteen kunnen starten of al kunnen inloggen in je omgeving voor meer informatie.

Na de masterclass ‘Verkoop je online programma’ heb jij:

Hoe je een funnel met een gratis weggever opbouwt, zodat jouw ideale klant precies de juiste stappen volgt zodat ze een koopbesluit kunnen nemen.

Hoe je jouw funnel aan de hand van cijfers en statistieken kan optimaliseren, zodat je gerichter je funnel kunt gaan verbeteren en er meer sales uitkomen

De 4 meest gemaakte fouten waardoor je nu nog verkopen misloopt.

Een belangrijk aspect binnen een funnel waardoor mijn klanten nog sneller hun online programma consistent verkopen

Online masterclass

Verkoop je online programma

Vrijdag 6 januari 10.00 uur tot 11.30 uur

€ 47,-

excl. btw

“IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT”

Walt Disney

Ik help ambitieuze vrouwelijke business & health coaches met een online bedrijf om automatisch hun online programma of traject te verkopen via een funnel. Zodat je een continue klantenstroom creëert en slimmer gaat werken in plaats van harder zodat je een passief inkomen gaat genereren en ruimte in je agenda creëert zodat je meer tijd overhoud voor je gezin en zichzelf.

Inmiddels heb ik meer dan 40 onderneemsters mogen helpen met het bouwen van hun funnel.

Hi, Ik ben Lynn van der Meer, 35 jaar en ben sinds 2013 ondernemer.

Ik combineer mijn technische kennis, mijn strategisch inzicht en mijn talent om mee te denken over de inhoud dat voor veel mensen hoofdpijn zorgt. Ik vind het oprecht jammer dat veel ondernemers te weinig aandacht besteden aan hun funnel, waardoor zij nog veel omzet laten liggen. Terwijl zij via deze weg op een automatische manier klanten aan kunnen trekken, zonder dat zij hier veel tijd voor nodig hebben.

Ik leef ik mijn droomleven en werk ik maar 30 uur per week. Ik ben slimmer gaan ondernemen waardoor ik nu meer tijd heb voor mijn man Hans en zoontje Chase.

Lynn van der Meer

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het precies?

Na aanmelding krijg je van mij een aanmeldinglink voor mijn webinarprogramma. Op vrijdag 6 januari kom ik om 10.00 uur live en geef ik een interactieve presentatie. Jij bent niet zichtbaar of te horen. Je kunt wel live je vragen stellen in de chat.

Ik kan die dag niet, maar zou de masterclass wel graag willen volgen

Na afloop ontvang je de opname van de masterclass. Je kunt de masterclass dus altijd terugkijken op een later moment. Het enige verschil is dat je dan geen vragen meer kunt stellen.

Wanneer is de masterclass?

6 januari van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Wat kost de masterclass 'Verkoop je online programma'??

De investering voor de masterclass is € 47,- excl. btw.

Hoe lang kan ik de masterclass terugkijken?

Je kunt de masterclass een half jaar terugkijken.

Ik heb al een funnel. Is deze masterclass dan geschikt voor mij?

Haal jij nog niet genoeg verkopen uit je funnel? Dan is deze masterclass zeker iets voor jou. Ik geef jou tips om je funnel weer winstgevende te maken

Heb je andere vragen?

Stuur dan gerust een mail naar lynn@salesfunnelgirl.nl

Doe je mee? Ik heb er zin in om samen met jou aan de slag te gaan.