Eindelijk dé weggever die jou de leukste klanten op gaat leveren

Er gaat zoveel tijd zitten in het maken van een magische weggever. En dat moet daar ook nog een goed converterende funnel achter komen. Eindelijk heb je alles gemaakt en staat alles klaar, doet die weggever niet wat hij moet doen.

Namelijk de meest leuke ideale klanten aantrekken.

En ik snap het. Het maken van een goede weggever is lastig. Je wilt genoeg waarde geven, maar niet teveel zodat ze gelijk 100% geholpen zijn en je ze nooit meer terug ziet.  En dan die freebie funnel… Vaak weet je niet eens waar je moet beginnen. Die eerste mail lukt nog wel, maar wat ga je in die andere mails zetten zodat jouw geweldige traject vol gaat lopen?

Al deze tijd wil je veel liever anders invullen. Namelijk die meest leuke klant helpen. Of bijvoorbeeld een heerlijke middag weg met je gezin of een boek zitten lezen met een muntthee en een reep pure chocola. Gewoon omdat het kan én je bedrijf eindelijk zo is ingericht dat dat kan.

Herken jij je hier in?

👉🏻 Is jouw freebie funnel one big mess?

👉🏻 Blijf je maar twijfelen of jouw weggever wel goed genoeg is?

👉🏻 Wil je jouw weggever incl. funnel optimaliseren, maar heb je totaal geen idee hoe je dat moet aanpakken?

Dan is brainstormen met mij de oplossing.

In deze sessie geef ik jou die boost die je nodig hebt om door te kunnen pakken. Je weet nu wat je wilt/moet weten en kan vanuit de brainstormsessies je ideeën omzetten in acties en meteen in je agenda plannen.

De brainstormsessie kan je helpen met oplossingen en suggesties voor bijvoorbeeld:

Je komt niet helemaal uit de opbouw van je freebie funnel en wilt graag dat er iemand even met jou mee kijkt.  We gaan samen een goede opbouw in elkaar zetten, zodat jij sneller je ideale klant koopklaar kan maken en de personen die niet bij jou passen en nooit iets bij jou gaan kopen afstoot.

Je twijfelt of je wel met de juiste systemen werkt om jouw freebie te kunnen aanbieden en zou samen willen kijken hoe je het één en ander kunt optimaliseren.  Nog meer automatiseren betekent nog meer tijd om leuke dingen met je gezin te gaan doen.

Je wilt even samen met iemand naar je weggever kijken om te bepalen of hij goed is opgebouwd

Je wilt iets aanbieden na je weggever, maar komt er zelf niet helemaal uit wat de juiste stap is

Je wilt graag een nieuwe weggever, maar heb totaal geen idee wat je dan moet maken en wilt er met iemand over brainstormen

HOE GAAN WE DIT DOEN?

1. Plan de sessie

Plan via de knop hieronder je brainstormsessie in op jouw gewenste tijdstip. Je kunt daarna meteen de sessie betalen.

Na betaling ontvang je van mij een mail met een vragenlijst. Zo kan ik de sessie het beste voorbereiden.

2. De sessie

In 30 minuten/ 1 uur tijd gaan we samen brainstormen. Ik ga alle tips en suggesties die ik heb voorbereid aan de hand van de vragenlijst met je delen. Uiteraard kan je tijdens de sessie ook nog vragen stellen.

3. Aan de slag

Na de sessie heb je de opname en alle ideeën en tips die je van mij hebt gekregen. Je kunt nu aan de slag met alles implementeren. 

Wil je alles implementeren, maar heb je daarna totaal geen idee hoe je alles aan moet pakken. Daar kan ik je bij helpen en daar kunnen we het uiteraard over hebben. 

Dit krijg je:

30 minuten / 1 uur lang al mijn ideeën en oplossingen voor jouw weggever. Ik geef je tips en adviezen waar jij direct mee aan de slag kan gaan.

Een stap naar snelle actie. Geen lang traject voor waar je nu tegenaanloop. Nee, we gaan even zoomen en aan de hand van de ingevulde vragenlijst geeft ik jou meteen een stappenplan mee hoe jij jouw probleem kunt fixen

Toegang tot de opname. Jij kunt de opname opslaan op je computer en later nog een keer terugkijken. Zo hoef je tussendoor niet heel snel alles mee te schrijven, maar kan je later nog een keer alles terugkijken en al je acties uitschrijven.

Vraag de Freebie brainstormsessie direct aan!

Brainstormsessie

30 MINUTEN

Dit is er inbegrepen:

N

Vragenlijst zodat ik mij kan voorbereiden

N

Brainstormen over je weggever OF Freebie Funnel

N

Opname

N

Toegang tot mijn aantekeningen van de voorbereiding

€ 49,-

Brainstormsessie

60 MINUTEN

Dit is er inbegrepen:

N

Vragenlijst zodat ik mij kan voorbereiden

N

Brainstormen over je weggever EN Freebie Funnel

N

Opname

N

Toegang tot mijn aantekeningen van de voorbereiding

€ 97,-