Met jouw unieke lead magnet journey de leukste ideale klanten aantrekken

Met deze online training zet jij in 8 stappen een unieke customer journey neer. Ik leer je hoe jij jezelf gaat onderscheiden met jouw weggever en funnel. Simpelweg door het inzetten van “imagineering”, zodat jouw e-maillijst met potentiële klanten gaat groeien.

De pilotronde start 3 juni

Met jouw unieke lead magnet journey de leukste ideale klanten aantrekken

Met deze online training zet jij in 8 stappen een unieke customer journey neer. Ik leer je hoe jij jezelf gaat onderscheiden met jouw weggever en funnel. Simpelweg door het inzetten van “imagineering”, zodat jouw e-maillijst met potentiële klanten gaat groeien.

De pilotronde start 3 juni

PorteRenee – Kasper & Renée
Renée en Kasper bieden online cursussen aan over geld / beleggen / sparen

Francisca van den Berg
Francisca is hormooncoach en helpt vrouwen met weer in balans komen

Snuggles & Dreams – Nathalie
Slaapcoach voor baby’s en kinderen, zindelijkheidscoach

Herken je dit?

Je weet dat je een (nieuwe) weggever moet, maar je blijft het maar uitstellen, omdat je niet weet hoe je jezelf ermee kan onderscheiden

Je weet niet goed hoe je een goede weggever moet maken die echt je ideale klant gaat helpen

Je ziet enorm op tegen de techniek. Een weggever maken is één ding, maar hoe zet je het dan online?

Het schrijven van je weggever is al een ding, maar wat ga je dan in de funnel schrijven die erachter komt?

Je wilt niet een weggever en funnel maken die lijkt om alle andere funnels die er al zijn

Je weet dat je aan de slag moet met je lead magnet funnel

Inmiddels is het een grote berg geworden waar je enorm tegenop ziet, maar het blijft aan je knagen. Je hebt het al ontzettend vaak uitgesteld. De frustratie zit hoog, omdat je niet weet waar je moet beginnen. En je weet ook niet zeker of je met je idee wel de juiste ideale klant gaat aantrekken.Je parkeert het weer even, maar voelt dat het nu een enorm project wordt terwijl het echt niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Wist je maar waar je moet beginnen. Had je maar de kennis in huis om een unieke lead magnet funnel neer te zetten. Je weet dat dit de manier is om je te onderscheiden. Dan gaat jouw ideale klanten denken: WOW met haar wil ik samenwerken.

Ik geloof in passief geld verdienen

En dit is hoe dat er voor jou uit kan zien!

Terwijl jij met je kids aan het spelen bent, krijgt jouw ideale klant jouw waardevolle mails met een unieke klantbeleving en de uitnodiging om met jou te werken

Pling. Daar komt weer een mail binnen met een boekingsbevestiging voor een gratis kennismakingsgesprek met jou. En daar hoefde je helemaal niets voor te doen. 

Jouw onweerstaanbare lead magnet en converterende funnel staan.Doordat je adverteert komen er continu nieuwe leads in jouw funnel. Zij zijn potentiële klanten voor het aanbod wat je verkoopt in de funnel. 

Je hoeft niet meer dagelijks je aanbod te doen op social media, want jouw systemen doen het werk voor je. Dit geeft je zoveel rust en bespaart je zoveel tijd die je nu kunt inzetten om van je gezin te genieten. 

Anja Zerrouk
Human Design expert

Lynn heeft aan de wieg gestaan van VA school en mij met heel veel dingen geholpen op technisch gebied. Samen hebben we de mooiste salespages in elkaar gezet en puzzelde zij alle techniek achter de schermen aan elkaar. Zo konden veel dingen geautomatiseerd worden en dat scheelt een hoop tijd. Ook haar expertise funnels bouwen in ActiveCampaign/Mailblue kon zij bij VA school goed inzetten. Dankjewel Lynn voor je inzet en loyaliteit al die jaren.

Hanneke Wessel - VA school

VA school – Hanneke Wessel
Opleiding tot Virtual Assistant

In 8 stappen een unieke lead magnet journey

 

In deze online training doorloop je 8 stappen. Stap voor stap leg ik uit hoe jij een unieke Lead Magnet Journey gaat neerzetten voor jouw ideale klant. Ken je dat gevoel wanneer je in Disneyland of De Efteling loopt. Deze belevenis leer ik jou toepassen in jouw weggever funnel. 

Maar niet zonder strategie, want hier ligt je basis. Dit doen we samen in een 1-1 call. Daarna kun jij aan aan de hand van hele simpele video’s, bewezen templates en downloads zet jij in no-time jouw unieke lead magnet funnel neer. Je bespaart tijd  en geld, voorkomt stress en je gaat de leukste klanten aantrekken. 

Dit gaan we doen:

Dit zijn mijn 8 stappen voor jouw succes:

We duiken in de wereld van imagineering. Wat is het en hoe kun je dit inzetten bij je funnels

Klantbeleving in jouw funnel implementeren

Hallo ideale klant waar jij zo blij van word. Wie gun jij die unieke klantbeleving? Van wie word jij super blij om mee te gaan samen werken.

We gaan jouw unieke lead magnet maken. Ik neem je mee in de wereld van de weggevers en selecteren de weggever die het beste bij jou en je ideale klant past.

We gaan jouw customer journey uittekenen en ontwikkelen een onweerstaanbaar aanbod. Jouw product funnel staat en vanuit hier gaan we verder bouwen.

Aan de hand van mijn Freebie Funnel Template gaan we jouw funnel schrijven. Naast het template krijg je ook een audiotraining met tips erbij

Alles geschreven, dan gaan we het in Mailblue zetten. Ik leer je hoe je het moet doen, maar..je krijgt ook een download die je direct in Mailblue kunt zetten waarmee je tijd gaat besparen. Dan hoef je alleen nog maar de teksten erin te zetten en klaar

En dan is het tijd om leads te gaan verzamelen. Om dit te doen heb je uiteraard een mega converterende opt-in pagina nodig en aan de hand van mijn template gaan we die schrijven. Daarnaast leg ik je de verschillende manieren uit hoe je je weggever kunt gaan promoten.

In 8 stappen jouw unieke lead magnet journey

Startdatum pilotronde: 3 juni

Online training met 8 modules

Meer dan 25 praktische video’s

Freebie Funnel template in Google docs t.w.v. 47 euro

Salespagina template voor je weggever in Google docs t.w.v. 27 euro

Export funnel voor in Mailblue

1 x 1:1 strategiecall van 45 minuten

4 x  live Q&A

2 x live feedback sessies

Speciale pilotronde aanbieding:
̶V̶a̶n̶ ̶6̶9̶7̶,̶-̶
Voor 497,-

Deze online training is voor de vrouwelijke ondernemer die:

Met meer gemak wilt ondernemen en niet continu met sales bezig wilt zijn om haar programma/traject te verkopen

Die weet dat ze een goede weggever moet hebben, maar gewoon even niet weet hoe ze het moet aanpakken

Die snapt dat een funnel achter haar weggever essentieel is, maar een totale error in haar hoofd krijgt wat er dan in moet komen zodat het waardevol is en niet haar ideale klant gaat spammen

Die iemand nodig heeft die stap voor stap uitlegt hoe je iets technisch moet bouwen

Die gewoon meer wilt genieten van haar gezin zonder constant met het werk bezig te zijn

Die haar ideale klant een speciale beleving mee wilt geven door het toepassen van imagineering

Ik help je van A tot Z

 

Ik doe niets half. Ik ben er voor de strategie, maar ook voor de implementatie. Met mijn ervaring als technisch VA weet ik hoe je alles ook technisch aan elkaar koppelt en dat ga ik jou ook leren. Met de combinatie van imagineering & funnels leer ik jou de strategie en het toepassen van een unieke klantbeleving. Dus 1+1 = 2. Ik ben die schop onder je kont die jou stimuleert naar een succesvolle uitslag van deze training.

Nog even voorstellen

Ik help ambitieuze vrouwelijke business & health coaches met een online bedrijf om automatisch hun online programma of traject te verkopen via een funnel. Zodat je een continue klantenstroom creëert en slimmer gaat werken in plaats van harder zodat je een passief inkomen gaat genereren en ruimte in je agenda creëert zodat je meer tijd overhoud voor je gezin en zichzelf.

Inmiddels heb ik meer dan 40 onderneemsters mogen helpen met het bouwen van hun funnel.

Hi, Ik ben Lynn van der Meer, 36 jaar en ben sinds 2013 ondernemer.

Ik combineer mijn technische kennis, mijn strategisch inzicht en mijn talent om mee te denken over de inhoud dat voor veel mensen hoofdpijn zorgt. Ik vind het oprecht jammer dat veel ondernemers te weinig aandacht besteden aan hun funnel, waardoor zij nog veel omzet laten liggen. Terwijl zij via deze weg op een automatische manier klanten aan kunnen trekken, zonder dat zij hier veel tijd voor nodig hebben.

Ik leef ik mijn droomleven en werk ik maar 30 uur per week. Ik ben slimmer gaan ondernemen waardoor ik nu meer tijd heb voor mijn man Hans en zoontje Chase.

Lynn van der Meer

Je hebt nu twee keuzes:

1. Je meld je aan en gaat aan de slag met het neerzetten van een unieke customer journey waarmee jij de leukste klanten aan gaat trekken

2. Je blijft het zelf proberen en doe over een paar maanden alsnog mee;)

Nee geintje. Ik wil je echt oprecht helpen. Dus heb je nog vragen? Stuur me een WhatsApp berichtje en ik help je verder