Eindelijk het aanbod die jou de leukste klanten op gaat leveren

Er gaat zoveel tijd zitten in het maken van een magische weggever. En dat moet daar ook nog een goed converterende funnel achter komen. Eindelijk heb je alles gemaakt en staat alles klaar, doet die weggever niet wat hij moet doen.

Namelijk de meest leuke ideale klanten aantrekken.

En ik snap het. Het maken van het perfecte aanbod voor jouw ideale klant is lastig. Je wilt een customer journey die jouw klant erdoorheen leid. Dat het voor die persoon logisch is om het volgende product aan te schaffen.

Je blijft maar stoeien met je aanbod en weet niet wat de perfecte volgorde is voor jouw product funnel. Het kost je veel te veel tijd. Al deze tijd wil je veel liever anders invullen. Namelijk die meest leuke klant helpen. Of bijvoorbeeld een heerlijke middag weg met je gezin of een boek zitten lezen met een muntthee en een reep pure chocola. Gewoon omdat het kan én je bedrijf eindelijk zo is ingericht dat dat kan.

Herken jij je hier in?

👉🏻 Je hebt al 100 ideeën voor een gratis weggever opgeschreven, maar the one zit er nog niet bij

👉🏻 Je weet dat je iets laagdrempeligs aan moet bieden volgens de marketing funnel principes, maar blijft wat kan je aanbieden voor 27 euro?

👉🏻 Het doel is jouw grote traject verkopen. Maar misschien is die stap wel te groot? Wat kan je nog aanbieden wat ervoor zorgt dat ze sneller in je traject stappen. 

Dan is customer journey brainstorm met mij de oplossing.

In deze strategische sessie gaan we samen jouw customer journey uittekenen. We gaan jouw product funnel uitwerken zodat je daarna alleen nog maar je aanbod hoeft te bouwen. 

De customer journey brainstorm kan je helpen het neerzetten van een converterende product funnel.

Je komt er gewoon niet uit voor welke weggever je moet kiezen. Ga je voor een e-book, masterclass of besloten podcast? En waar moet het over gaan. Ik help je met knopen doorhakken zodat je een praktisch idee hebt, waar je mee aan de slag kunt gaan. 

Wat is het perfecte vervolg op jouw freebie, maar wat niet de verkoop van je grote aanbod in de weg zit? Dit aanbod gaan we neerzetten als jouw entry product. 

Als jouw aanbod nog niet compleet is met je weggever & entry product en je hoofd product, dan gaan we kijken wat er nog mist en wat we nog kunnen toevoegen aan jouw customer journey.

En uiteraard nemen we je grote product ook onder de loop. Heb je nu een online programma wat totaal niet verkoopt? Misschien kan je dit omzetten naar een 1:1 traject en andersom. 

HOE GAAN WE DIT DOEN?

1. Plan de sessie

Plan via de knop hieronder je brainstormsessie in op jouw gewenste tijdstip. Je kunt daarna meteen de sessie betalen.

Na betaling ontvang je van mij een mail met een vragenlijst. Zo kan ik de sessie het beste voorbereiden.

2. De sessie

In 1 uur tijd gaan we samen brainstormen over jouw product funnel. Ik ga alle tips en suggesties die ik heb voorbereid aan de hand van de vragenlijst met je delen. Uiteraard kan je tijdens de sessie ook nog vragen stellen.

3. Aan de slag

Na de sessie heb je de opname en alle ideeën en tips die je van mij hebt gekregen. Je kunt nu aan de slag met alles implementeren. 

Wil je alles implementeren, maar heb je daarna totaal geen idee hoe je alles aan moet pakken. Daar kan ik je bij helpen en daar kunnen we het uiteraard over hebben. 

Dit krijg je:

1 uur lang al mijn ideeën en oplossingen voor jouw product funnel. Ik geef je tips en adviezen waar jij direct mee aan de slag kan gaan.

Een stap naar snelle actie. Geen lang traject voor waar je nu tegenaanloop. Nee, we gaan even zoomen en aan de hand van de ingevulde vragenlijst gaan we meteen aan de slag met het uitdenken van jouw converterende product funnel.

Toegang tot de opname. Jij kunt de opname opslaan op je computer en later nog een keer terugkijken. Zo hoef je tussendoor niet heel snel alles mee te schrijven, maar kan je later nog een keer alles terugkijken en al je acties uitschrijven.

Vraag de Customer Journey brainstormsessie direct aan!

Customer Journey Brainstorm

60 MINUTEN

Dit is er inbegrepen:

N

Vragenlijst zodat ik mij kan voorbereiden

N

Brainstormen over je product funnel

N

Opname

N

Toegang tot mijn aantekeningen van de voorbereiding

€ 97,-