Zei daar iemand funnels?

 

Dan moet je bij mij zijn. Ik ben Lynn van der Meer, Funnel expert & Imagineering strateeg.

Maar die struggle is er niet meer als je met de juiste systemen werkt. Dat was ook mijn eerste kennismaking met het hele online ondernemen.

Nu weet ik dat ik niet met de juiste systemen werkte. En zodra je daarmee werkt en je weet aan welke knoppen je moet draaien, dan wordt online ondernemen een stuk gemakkelijker.

Ik help vrouwelijke ondernemers met het slim inzetten van hun funnels zodat er een continue stroom van klanten is.

Ook jij kunt online verkopen

Maar vaak wil je te snel waardoor het niet lukt. Je slaat een paar stappen over die essentieel zijn voor het creëren van een schaalbare business. Ik help mijn klanten met mijn methode om stap voor stap aan hun schaalbare business te werken. En volg je deze stappen, dan is passief inkomen ook voor jou weggelegd.

Ik was er helemaal klaar mee!

Na uren proberen, tutorials opzoeken en de website van Mailchimp doorspitten lukte het mij nog steeds niet om een funnel zo in te stellen dat er X aantal maanden/weken voor de datum een mail uit zou gaan. Niets werkte, maar ik bleef het proberen. Het moest lukken om ze op de juiste datum te mailen. 

De eerste keer dat ik met funnels ging werken, was toen ik mijn online programma als weddingplanner ging verkopen. Ik had net de diagnose van de ziekte van crohn gehad en was mijn laatste live bruiloften aan het afronden. Echte bruiloften organiseren ging niet meer, omdat ik gewoon simpelweg de energie er niet meer voor had. 

Na uren frustratie met Mailchimp besloot ik verder te gaan zoeken en stapte ik over naar ActiveCampaign. En daar lukte het wel mee. Eindelijk mijn  e-book online, een goede funnel er achter en het programma verkopen. Dat was het plan in ieder geval. Zover ben ik nooit gekomen!

Ik vond het namelijk veel leuker om aan de achterkant van een bedrijf alles recht te zetten en startte als technisch VA. Ik bouwde websites, online academies, aanmeldpagina’s en de automatiseringen die alles aan elkaar koppelde

Ik zag funnels bouwen heel lang “als onderdeel van” en niet als expertise.

Per ongeluk kwam ik achter mijn technische talent. Ik vond het heerlijk om die academie te bouwen, maar ook de ontwikkelaar te helpen om het systeem beter te maken en om andere vrouwen te helpen met hun online academie. “Daar moet je wat mee doen” werd toen gezegd,

Toen iemand die ik volgde op social media en heel erg gaaf vond een virtual assistant zocht, heb ik mijn tweede bedrijf als VA opgericht.

Als technisch VA kon ik onderneemsters helpen met het stuk waar zij acuut uitslag van kregen. Ze waren aan het worstelen met het combineren van de techniek en de inhoud en ik krijg daar juist weer energie van. Zo konden zij hun online programma afmaken en gaf het ze rust dat ik alles in de online academie zette en het betaalproces regelde.

Na een tijdje als virtual assistant te hebben gewerkt, ging dat imagineering stukje weer kriebelen. Die magie. Die speciale beleving creëren voor de mensen. Ik verlangde naar het delen van een grotere missie en niet meer alleen technische klusjes oplossen.

Nu combineer ik mijn technische kennis, mijn strategisch inzicht en mijn talent om mee te denken over de inhoud die voor veel mensen hoofdpijn zorgt. Ik vind het oprecht jammer dat veel ondernemers te weinig aandacht besteden aan hun funnel, waardoor zij nog veel omzet laten liggen. Terwijl zij via deze weg op een automatische manier klanten aan kunnen trekken, zonder dat zij hier veel tijd voor nodig hebben.

Hoe ik dit doe?

Lekker op de bank met een groot tekenblok en een pen en mijn creativiteit gaat stromen. Met de ideale klant van mijn klant in gedachten teken ik de meest uitgebreide funnels. Ik neem ze mee op reis door een beetje magie toe te voegen aan de funnels zodat ze in een beleving meegenomen worden, helemaal fan worden van jou(w bedrijf) en gewoon bij jou willen kopen.

Nieuwsgierig naar waar een goede weggever aan moet voldoen zodat jij jezelf kunt onderscheiden?

Vraag dan nu mijn gratis masterclass ‘Hier moet jouw weggever aan voldoen’ aan en laat mij jou inspireren zodat jij een magische weggever online kunt gaan zetten. 

Ik zeg ja tegen ondernemers die

R

Samen een succes willen maken van hun funnel en geen Quick fix verwachten

R

Die een beetje humor in onze communicatie kunnen waarderen

R

Die een echte drive hebben om nog meer klanten te kunnen helpen, maar niet hun vrije tijd daarvoor hoeven in te leveren

Ik ben niets voor ondernemers die

Q

Die verwachten dat ze heel snel passief inkomen kunnen verdienen

Q

Die niet het werk willen doen

Q

Die hun shit niet op orde hebben, maar wel verwachten dat er magie gaat ontstaan

Mijn missie is om ondernemers te helpen om met meer gemak te ondernemen dankzij het inzetten van funnels. Ondernemen is al hard genoeg werken, laten we dan de aspecten die je kunt automatiseren gemakkelijker maken. En Yes, daarbij hoort ook een deel van de marketing.