Automatiseer zelf jouw Manychat automation zonder VA!

Met het Ultieme Stappenplan voor ManyChat leer je hoe je zelf Instagram DM-automatiseringen opzet, zonder dat je hiervoor een virtual assistant nodig hebt. Bespaar tijd, verhoog je interactie en leid je volgers effectief naar jouw aanbod.

Link in bio is verleden tijd

Instagram maakt het je ontzettend lastig. Want waar het eerder helemaal prima was om onder je post ‘Link in bio’ te zetten, vindt het algoritme van Instagram dit niet zo heel leuk meer.

Instagram wil namelijk interactie en jouw ideale klant op haar platform houden. En daarvoor is manychat jouw oplossing. Doordat jouw volgers een reactie plaatsen onder je post of op je stories wordt jouw bereik groter. Maar jij kunt alsnog je aanbod pitchen. Via je DM.

    Herken je dit?

    Je bent actief op Instagram en ontvangt dagelijks veel DM’s van volgers. Het is tijdrovend om iedereen persoonlijk te beantwoorden, maar je weet dat snelle opvolging essentieel is om je volgers naar klanten te converteren. Je hebt overwogen een VA in te huren, maar wilt eigenlijk liever zelf de controle houden en niet afhankelijk zijn van iemand wanneer je een spontaan idee hebt en het NU wilt lanceren.

      Als vrouwelijke ondernemer wil je tijd besparen, maar je wilt ook dat je volgers zich gezien en gehoord voelen. Je weet dat snelle respons belangrijk is, maar het constant handmatig reageren op berichten voelt als een eindeloze taak. Dit houdt je af van andere belangrijke taken, zoals het creëren van content en het uitbreiden van je business.

      Stel je voor dat je nooit meer handmatig hoeft te reageren op DM’s en je toch persoonlijke interacties hebt met je volgers. Met geautomatiseerde ManyChat-berichten kun je jouw leads warmhouden, direct naar je salespagina sturen en meer verkopen genereren zonder dat je continu online hoeft te zijn. Jouw Instagram wordt een marketingmachine die jou tijd en stress bespaart!

      Met het Ultieme Stappenplan voor ManyChat leer je in eenvoudige stappen hoe je Instagram automatiseert. Je hebt geen technische kennis nodig en binnen no-time heb jij je eerste DM-automatisering live staan! Laat je volgers automatisch berichten ontvangen op basis van hun acties en zie hoe jouw volgers klanten worden.

      Start vandaag!

      Dit stappenplan is perfect voor jou als:

      ✅ Je ondernemer bent met een actief Instagram-account
      ✅ Je zelf controle wilt houden over je Instagram DM’s
      ✅ Je niet afhankelijk wilt zijn van een VA
      ✅ Je meer interactie en conversie wilt genereren via Instagram

      Met het Ultieme Stappenplan krijg je:

      • Directe toegang tot de e-guide
      • Stapsgewijze uitleg van het ManyChat proces
      • Checklists per module om je voortgang bij te houden
      • Koppel ManyChat met je e-mailmarketingtool voor optimale leadgeneratie